Restauracja pop-up

zarezerwuj stolik

Restauracja Pop-up

Co tydzień, w każdy piątek i sobotę o godzinie 19 zapraszamy na wyjątkową kolację ze specjalnie przygotowanym przez Ernesta Jagodzińskiego menu. Kolacja jest kulinarną przygodą, bowiem Ernest przygotowuje dania na oczach Gości a do menu jest dopasowane wyjątkowe wino.

Kameralna atmosfera, tylko 12 miejsc i prywatny kucharz, to będzie niezapomniane przeżycie.

Kolacja to 4-5 daniowe menu z pairingiem wina, wodą, kawą i herbatą.

Cena kolacji: od 229 do 299 zł od osoby

 

Kolację można zarezerwować na 2 sposoby:

– wypełniając poniższy formularz rezerwacyjny*

– w zakładce „wydarzenia”  dokonać rezerwacji on-line

 

* Obowiązuje przedpłata przelewem na wskazane konto.

Menu degustacyjne

28.05.2022 KOLACJA INDYJSKA Z TAPI SHARMA

 WSPANIAŁA PODRÓŻ DO INDII Z CHEFEM TAPI SHARMA

MENU:

Indian TOMATO SOUP czyli zupa pomidorowa podawana w indyjskich pociągach

*****

ALOO BONDA – Kanapka z Mumbaju

*****

PANEER JALFREZI – serek indyjski z warzywami w sosie Jalfrezi curry

*****

VEG BIRYANI – jednogarnkowe danie – ryż z warzywami, który robi się sam!

*****

VEG RAITA – dip jogurtowy z warzywami

*****

MALPUA – słynny deser z Jaipuru

*****

Cena z pairingiem wina /piwa 

kawa/ herbata/ woda

249 zł / os

4.06.2022 KOLACJA DEGUSTACYJNA OWOCE MORZA

MENU

Amuse Bouche

*****

Małże Hotate / zielony pieprz / czarny bez

*****

Orientalna zupa z krewetkami / mleko kokosowe / koper włoski

*****

Dorada / szparagi / sos holenderski

*****

Ośmiornica / szafranowe risotto / dziki czosnek

*****

Mini Pavlova / truskawki

*****

Cena menu z pairingiem win

299 zł/ os

Jeśli spożywanie posiłków to dla Was coś więcej niż jedynie szybkie przełknięcie kolejnych kęsów, jeśli gotowanie i konsumowanie kojarzy Wam się z najlepszymi wrażeniami, celebracją chwili i tworzeniem więzi, oferta, którą przygotowaliśmy w ramach restauracji pop-up, jest właśnie dla Was.

Menu degustacyjne w Poznaniu – dla prawdziwych smakoszy

Wyjątkowe spotkanie z prawdziwymi szefami kuchni, którzy specjalizują się w konkretnych kuchniach i smakach, to propozycja dla tych, którzy z kolacji chcą uczynić prawdziwą ucztę. Prywatny szef kuchni zabierze Was w podróż po najdalszych kulinarnych zakątkach świata i zachwyci niepowtarzalnym smakiem przygotowanych przez niego potraw. Menu degustacyjne w Poznaniu jest specjalnie przygotowywane przez szefa Ernesta Jagodzińskiego. Jeśli więc jesteście spragnieni kulinarnych doznań w innej formie niż zazwyczaj, restauracja pop-up jest dla Was doskonałym wyborem. Tym, co ją wyróżnia i zachwyca wszystkich odwiedzających, jest to, że dania przygotowywane są na oczach gości. Pozwoli to więc nie tylko zasmakować w nowych połączeniach, lecz także zaznajomić się z tajnikami i technikami gotowania, pogłębić wiedzę oraz poszerzyć horyzonty.

Formularz rejestracyjny

Zgoda, przetwarzanie danych osobowych*

2 + 4 =

Restauracja pop-up – coś więcej niż zwykła kolacja

Co niezwykle istotne, możecie też podejrzeć przy pracy prawdziwego mistrza kuchni. Restauracja pop-up to jednak również inne zalety jak chociażby:
– kameralna atmosfera spotkania – w takiej kolacji może wziąć udział maksymalnie 12 osób
– dopasowane do przygotowanego menu wina o niepowtarzalnym smaku
– niezapomniane wrażenia – zarówno dla profesjonalistów, jak i dla osób niezaznajomionych z tajnikami gotowania


Menu degustacyjne w Poznaniu obejmuje od czterech do pięciu dań z doborem trunku, a także wodą, kawą i herbatą. Te niezapomniane kolacje, które przygotowują najlepsi szefowie kuchni, to doskonały pomysł na prezent dla wszystkich, którzy cenią sobie nie tylko dobry smak, lecz także atmosferę i chcą zaczerpnąć jak najwięcej z możliwości oglądania mistrzów kuchni w pracy.