Restauracja pop-up

zarezerwuj stolik

Restauracja Pop-up

Co tydzień, w każdy piątek i sobotę o godzinie 19 zapraszamy na wyjątkową kolację ze specjalnie przygotowanym przez Ernesta Jagodzińskiego menu. Kolacja jest kulinarną przygodą, bowiem Ernest przygotowuje dania na oczach Gości a do menu jest dopasowane wyjątkowe wino.

Kameralna atmosfera, tylko 12 miejsc i prywatny kucharz, to będzie niezapomniane przeżycie.

Kolacja to 5 daniowe menu z pairingiem wina, wodą, kawą i herbatą.

Cena kolacji: 299 zł od osoby.*

 

* Obowiązuje przedpłata przelewem na wskazane konto.

Menu degustacyjne

21, 22 stycznia

Amuse Bouche

*****

Pieczony Seler/ remulada z selera/ jus truflowe

*****

Bulion wołowy /cynamon/ cebula/ pierożki won ton

*****

Tuńczyk/ ananas/ pieczona papryka/ dashi

*****

Cielęcina/ szynka parmeńska/ szałwia

*****

Owoce leśne/ mleczna czekolada/ biszkopt

Formularz rejestracyjny

Zgoda, przetwarzanie danych osobowych*

8 + 5 =