Prowadzący
Ernest Jagodziński
Swoje pierwsze, gastronomiczne kroki stawiał w Restauracji 99 w Warszawie. Następnie trafił do Restauracji Sens i hotelu Intercontinental.
W hotelu Westin Warsaw objął stanowisko zastępcy szefa Kuchni.
W 2005 wygrał konkurs Martell – konkurs kulinarny młodych talentów a już w 2009r wygrał konkurs organizowany przez magazyn „Kuchnia” – konkurs „Kucharz – odkrycie roku 2009”. W 2012 objął stanowisko Executive Chefa w City Parku, tworząc wspaniałą restauracje Cucina, gdzie był odpowiedzialny za całą gastronomię zarówno restaurację jak i bankiety i konferencje. W 2017r.został wyróżniony przez prestiżowy przewodnik Gault&Millau Polska otrzymując tytuł Szefa Jutra.
W listopadzie 2018r. miał zaszczyt reprezentować Polskę na prestiżowym konkursie kulinarnym Chefs en Or w Paryżu a w 2019r. zajął drugie miejsce w polskiej selekcji do międzynarodowego konkursu Bocuse d’Or. Obecnie jest trenerem Bocuse Academy i przygotowuje adeptów sztuki kulinarnej do konkursów. Uczy młode pokolenie jak pracować efektywnie i gotować zgodnie ze sztuką kulinarną.
Mówi o sobie: „Nie jestem człowiekiem sukcesu, ale wiem na czym polega gastronomia i jak ciężką pracą można osiągnąć wiele.
Miliony godzin pracy na kuchni nauczyło mnie poszanowania do produktu, pokory i przekonania, że im więcej wkładamy serca w to co robimy tym więcej mamy satysfakcji”.
Aleksandra Jagodzińska
Absolwentka Akademii Ekonomicznej w Poznaniu.
Od 15 lat pracuje w hotelarstwie i gastronomii.
Umiejętności hotelarskie zdobywała
w hotelu Trawiński i w IBB Andersia Hotel w Poznaniu.
Doświadczenie menedżerskie w gastronomii zdobywała
w restauracji Cucina, Mitsuro Restaurants – Whiskey in the Jar, Matii Sushi, Ilon Boutique. Odpowiadała tam m.in. za logistykę, analitykę biznesową, negocjacje cenowe, gospodarkę magazynową
i rozliczenia inwentaryzacyjne. Ta wiedza dała jej możliwość prowadzenia w późniejszych latach szkoleń z zakresu rentowności restauracji. Współpracowała z wieloma szefami kuchni
co sprawia, że doskonale zna bolączki dzisiejszej gastronomii.
Od 5 lat jestem właścicielem firmy consultingowej a od 4 lat prowadzi z mężem restaurację Autentyk Kuchnia i Ludzie.
Nasze szkolenia
Wyświetlanie 1–12 z 296 wyników
-
08.11.2021
699,00 zł
SUSHI DLA POCZĄTKUJĄCYCH
Marcin Kaczmarek -
09.11.2021
599,00 zł
KUCHNIA FRANCUSKA
Sergiusz Hieronimczak -
1-2.02.2024
0,00 zł
„PEARL UP YOUR FOOD”
Yana Steudel
i
Ernest Jagodziński -
1.02.2022
599,00 zł
SZKOLENIE CUKIERNICZE MONOPORCJE
MARIUSZ GÓRECKI -
1.04.2022
299,00 zł
WARSZTATY KULINARNE
PODRÓŻ PRZEZ INDIE
TAPI SHARMA -
1.06.2023
699,00 zł
SZKOLENIE KULINARNE:
KUCHNIA ROŚLINNA WEGE
Ernest Jagodziński -
1.07.2022
299,00 zł
WARSZTATY: RYBY
Dawid Kośla -
1.07.2023
349,00 zł
KOLACJA DEGUSTACYJNA
ERNEST JAGODZIŃSKI -
10.01.2024
349,00 zł
WARSZTATY KULINARNE
AZJATYCKIE SMAKI
Ernest Jagodziński -
10.02.2022
299,00 zł
WARSZTATY KULINARNE
AZJATYCKIE SMAKI
ERNEST JAGODZIŃSKI -
10.02.2024
389,00 zł
KOLACJA DEGUSTACYJNA
Rafał Koziorzemski
i
Ernest Jagodziński -
10.03.2022
299,00 zł
WARSZTATY KULINARNE
AZJATYCKIE SMAKI
ERNEST JAGODZIŃSKI